a
Wekelijks krijgt de kijker tips en zal het programma de kijker op een informatieve manier helpen met mogelijke vraagstukken over alles wat met Wonen te maken heeft. Van aankoop tot aan inrichting. Ook zal er wekelijks een bepaald thema worden behandeld en zal het duo presentatoren verschillende items binnen dit thema behandelen en bezoeken.

Elke zondag om 15.30 uur bij SBS6! Herhaling elke zaterdag om 15.00 uur.

Zijderveld Garden and Home

Alles Over Wonen / Geen categorie  / Zijderveld Garden and Home

Zijderveld Garden and Home

Zijderveld Garden and Home is een bijzondere winkel, op nog geen twintig minuten van Rotterdam.

Gelegen in oude kassen en schuren, vol nissen en verborgen schatten, doet de winkel zowel hedendaags als sprookjesachtig aan. Modern naast antiek, woonaccessoires van bekende merken als Riverdale en PTMD naast een kast waar er maar één van is. Potten, manden, beelden, planten en bloemen voor binnen en buiten.

Als je van de (gratis) parkeerplaats via de tuin naar binnen loopt, proef je de aantrekkingskracht meteen. Bij Zijderveld is het is heerlijk dwalen. Elke bocht leidt naar een nieuwe verrassing. Van kussens tot lampen, unieke stoel tot glas en kerstversiering. Maakt het dwalen dorstig? Dan is er koffie met taart in een van de vele verborgen hoekjes.

De winkel ziet er elke keer anders uit, want de inrichting verandert mee met de wisseling van seizoenen en collecties.

Nieuwsgierig? Kom deze unieke winkel zelf verkennen. Bij Zijderveld vind je altijd het ideale cadeau. Voor jezelf of voor een ander, zelfs al weet je niet waar je naar op zoek bent.

Praktische info:

Adres:
Zijderveld Garden and Home
Vinkenpolderweg 19
2952 AV Alblasserdam
078-6919466
info@zijderveld.nu

http://www.zijderveld.nu

No Comments
Post a Comment