a
Wekelijks krijgt de kijker tips en zal het programma de kijker op een informatieve manier helpen met mogelijke vraagstukken over alles wat met Wonen te maken heeft. Van aankoop tot aan inrichting. Ook zal er wekelijks een bepaald thema worden behandeld en zal het duo presentatoren verschillende items binnen dit thema behandelen en bezoeken.

Elke zondag om 15.30 uur bij SBS6! Herhaling elke zaterdag om 15.00 uur.

 

Wat is waarde?

Alles Over Wonen / Geen categorie  / Wat is waarde?

Wat is waarde?

Waarde = emotie
Voor de een heeft geld waarde en voor de andere zijn goederen van onschatbare waarde. Het is dus niet zo dat een kluis word aangeschaft om alleen geld in op te bergen. Juist die “blikken ketting” die al generaties in de familie is, heeft mogelijk een getaxeerde waarde van maar € 25,- euro, maar heeft wel een enorme emotionele waarde. Na inbraak of brand zijn geld en recente dure sierraden vervangbaar waarbij het leed snel verzacht word bij het uitkeren van verzekeringsgeld. Maar die ketting van blik krijgt u nooit meer terug.

Hoe bescherm je op de juiste waarde je geld of goederen?
Om te beginnen bestaat er geen kluis die onkraakbaar is en geen brandkast welke het oneindig uithoud bij brand. En ook een goede verankering kan verbroken worden bij voldoende kracht. Met een kluis of brandwerende kast koopt u TIJD !! De sterkte van de kluis bepaald dus hoe lang de tijd (vertraging) duurt voordat deze gekraakt word. Eveneens bij Brand bepaald de kwaliteit van de brandweerstand hoe lang uw goederen beschermd blijven.
Kies voor een Euronorm Gecertificeerde kluis of brandwerend kast of een combinatie van deze en laat de kluis door een professional bij u leveren, plaatsen en verankeren. Kools & Ravenhorst Brandkasten ontneemt u de gehele zorg en geeft vrijblijvend en kosteloos advies voor elke situatie.  Onze kluizen worden door eigen personeel in een onopvallend voertuig bij u geleverd, geplaatst en verankerd. Daarnaast geven wij 24/7 telefonische ondersteuning bij calamiteiten.

www.koolsenravenhorst.nl