a
Wekelijks krijgt de kijker tips en zal het programma de kijker op een informatieve manier helpen met mogelijke vraagstukken over alles wat met Wonen te maken heeft. Van aankoop tot aan inrichting. Ook zal er wekelijks een bepaald thema worden behandeld en zal het duo presentatoren verschillende items binnen dit thema behandelen en bezoeken.

Elke zondag om 15.30 uur bij SBS6! Herhaling elke zaterdag om 15.00 uur.

 

Programma

Elke zondag om 15.30 uur bij SBS6! Herhaling elke zaterdag om 15.00 uur.

Alles Over Wonen

Alles over Wonen is het vernieuwende woonprogramma bij SBS6. Iedere zondagmiddag nemen Anouk van Kooijk en Dirk Taat de kijker mee naar de nieuwste trends, de mooiste innovaties en de duurzame oplossingen.

 

Iedere zondagmiddag nemen Anouk van Kooijk en Dirk Taat de kijker mee naar de nieuwste trends, de mooiste innovaties en de duurzame oplossingen. Wekelijks krijgt de kijker tips en zal het programma de kijker op een informatieve manier helpen met mogelijke vraagstukken over alles wat met Wonen te maken heeft.

Van aankoop tot aan inrichting. Er zal een bepaald thema worden behandeld en zal het presentatoren duo verschillende items binnen dit thema behandelen en bezoeken.

Woontips

Designtips

NVM Tips

Tuinieren

Woontrends

presentatoren

Dirk Taat & Anouk van Kooijk

Dirk Taat

Dirk Taat werd bekend bij het Nederlandse publiek met zijn rol in ‘Onderweg naar Morgen’. Na zijn doorbraak begon hij ook met het presenteren van verschillende programma’s, waaronder ‘Nederland Heeft Het!’.

Dit seizoen presenteert Dirk samen met Anouk van Kooijk ‘Alles over Wonen’ en gaan ze stad en land af op zoek naar de nieuwste trends. Tegenwoordig is Dirk ook actief in het vastgoed, dus bij ‘Alles over Wonen’ heeft hij zeker zijn plekje gevonden.

Anouk van Kooijk

Anouk van Kooijk is een duizendpoot met een schat aan ervaring. Zij heeft ervaring met acteren, zang én dans in de Nederlandse theaters en zij deed televisie ervaring op bij verschillende producties. Anouk is presentatrice geweest van de zakenprogramma’s Ondernemen Nederland en Regio Business Magazine. Daarnaast heeft zij Wat Vrouwen Willen, Madri Rond de Wereld en Bruisend Horeca gepresenteerd. Tegenwoordig presenteert zij Alles over Wonen en is zij óók nog eens actief als creative producer.