a
Wekelijks krijgt de kijker tips en zal het programma de kijker op een informatieve manier helpen met mogelijke vraagstukken over alles wat met Wonen te maken heeft. Van aankoop tot aan inrichting. Ook zal er wekelijks een bepaald thema worden behandeld en zal het duo presentatoren verschillende items binnen dit thema behandelen en bezoeken.

Elke zondag om 15.30 uur bij SBS6! Herhaling elke zaterdag om 15.00 uur.

Overstappen.nl
Vergelijken, overstappen en besparen. Dat is het doel. Simpel toch? Doe je het zelf, dan blijkt het erg tegen te vallen.

Verzekerd van de beste prijs

Voor velen is overstappen naar een nieuwe energieleverancier, zorgverzekering of autoverzekering nog een grote drempel. Zonde, vindt men bij Overstappen.nl, want je kan er als consument veel geld mee besparen. Vergelijken moet dus makkelijker kunnen. Door al het voorwerk al voor jou te verzorgen en alle aanbieders op een rij te presenteren, hopen ze de drempel te verlagen. Daarom zijn wij met het programma Alles over Wonen de samenwerking aangegaan met Overstappen.nl en mogen wij iedere week een tip van deze partij ontvangen. Soms zelfs gericht aan jou, de kijker zelf! Vergelijken, overstappen en besparen. Dat is elke week het uitgangspunt!

Meer informatie

Video

Waarom overstappen?

Gemakkelijk goedkoper

Bij Overstappen.nl zijn ze van mening dat iedereen het recht heeft de beste prijs te betalen. Dit is ook precies wat je de komende weken terug zal zien binnen het programma Alles over Wonen. Iedereen kan makkelijk vergelijken en besparen! Heb jij ook die vakantie of dat leuke jurkje op het oog en zou je ook graag wat geld willen besparen? Klik dan op onderstaande link voor jouw beste deal.