a
Wekelijks krijgt de kijker tips en zal het programma de kijker op een informatieve manier helpen met mogelijke vraagstukken over alles wat met Wonen te maken heeft. Van aankoop tot aan inrichting. Ook zal er wekelijks een bepaald thema worden behandeld en zal het duo presentatoren verschillende items binnen dit thema behandelen en bezoeken.

Elke zondag om 15.30 uur bij SBS6! Herhaling elke zaterdag om 15.00 uur.

 

Interieurtrends 2017

Alles Over Wonen / Geen categorie  / Interieurtrends 2017

Interieurtrends 2017

Dagelijks geven we je de beste tips en inspiratie, zodat jij echt alles uit je huis kunt halen! En om dat zo goed mogelijk te kunnen doen, is het belangrijk te weten wat er speelt op interieurgebied. Want of je nou een trendvolger bent of niet; ongemerkt bepalen trends toch wel een beetje wat we wel en niet mooi vinden. En indirect hebben trends dus toch wel invloed op hoe ons huis eruitziet. Wij kijken natuurlijk altijd een beetje verder vooruit en zijn nu al volop bezig met de interieurtrends voor volgend jaar. En wie kun je dan beter benaderen dan een trendwatcher én interieurdesigner in één? We vroegen daarom Gaby Fecken van Gestel hoe ons huis er volgens de trend-forecast volgend jaar uitziet.

Als iemand ons over de nieuwste interieurtrends kan vertellen, is Gaby het namelijk wel. Ze heeft ruime ervaring op het gebied van interieurdesign, trends en kleuren en kan daarom als geen ander een kijkje in de interieur-toekomst nemen. Benieuwd? Lees snel verder en schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste interieurtrends. De nieuwste trends in je interieur vindt je hier.

Meer lezen ga naar: http://roomed.nl/interieurtrends-2017/