a
Wekelijks krijgt de kijker tips en zal het programma de kijker op een informatieve manier helpen met mogelijke vraagstukken over alles wat met Wonen te maken heeft. Van aankoop tot aan inrichting. Ook zal er wekelijks een bepaald thema worden behandeld en zal het duo presentatoren verschillende items binnen dit thema behandelen en bezoeken.

Elke zondag om 15.30 uur bij SBS6! Herhaling elke zaterdag om 15.00 uur.

De Hypotheekshop

Alles Over Wonen / De Hypotheekshop

De Hypotheekshop

Heb je een woning gekocht?  Dan volgt nog de spannende zoektocht naar een financiering. Want niet de koop van een huis is de belangrijkste financiële beslissing in je leven, dat is het afsluiten van een hypotheek. Daarom kijken wij niet alleen naar een gunstige rente, maar ook of de hypotheekvorm wel goed past bij jouw persoonlijke situatie en wensen. Juist dat bepaalt of je uiteindelijk een hypotheek krijgt die optimaal bij u past.

Loop daarom eens binnen voor een vrijblijvend hypotheekadvies over de verschillende hypotheken bij De Hypotheekshop. De Hypotheekshop werkt zonder provisie en geeft vooraf duidelijk aan wat het advies kost. Onze ervaren hypotheekadviseurs zorgen er graag voor dat je nog lang van jouw hypotheek kunt blijven genieten!

Dirk & Anouk

In Alles over Wonen bezoeken presentatoren Anouk van Kooijk en Dirk Taat iedere week een adviseur van De Hypotheekshop. Die vertelt ze Alles over Hypotheken!

Video

Huren of kopen?

Een hypotheekaanvraag

Hypotheekadviseur

BKR registratie

Verzekeringen

Mogelijkheden voor ZZP'ers

Starters op de woonmarkt

Verhuizen

Woningisolatie