a
Wekelijks krijgt de kijker tips en zal het programma de kijker op een informatieve manier helpen met mogelijke vraagstukken over alles wat met Wonen te maken heeft. Van aankoop tot aan inrichting. Ook zal er wekelijks een bepaald thema worden behandeld en zal het duo presentatoren verschillende items binnen dit thema behandelen en bezoeken.

Elke zondag om 15.30 uur bij SBS6! Herhaling elke zaterdag om 15.00 uur.

 

Deelnemen

Frequente vragen

Hoe wordt het script vormgegeven?

Nadat uw item is ingepland voor opname, zal de redactie en productie aan de gang gaan met het maken van een script. Dit script is gebaseerd op het aantal minuten dat u wenst af te nemen. U zult middels de mail een vragenlijst ontvangen, of deze zal persoonlijk met u worden doorgenomen. Daar wij gethematiseerd werken, zullen de vragen binnen uw script van toepassing zijn op dit thema. Uiteraard gaan wij het uiteindelijke definitieve script gezamenlijk goedkeuren.

Hoe werkt het inplannen van de opname?

Inhoudelijk en wat betreft planning van uw item, zal een ander persoon werkzaam binnen STIMS Media u contacten. Hij of zij zal eerst de opnamedatum vaststellen. Bent u niet of slecht bereikbaar? Geen paniek, we zullen u dan een email sturen met een voorkeursdatum. Deze kan uiteraard gewijzigd worden. Het is binnen televisieland erg belangrijk deadlines te halen. Wij moeten voor een bepaalde datum de uitzending aanleveren bij de zender. Dat kan, zoals u zult begrijpen, niet op zaterdagmiddag als de uitzending voor zondag in de planning staat!

Meerdere opnamelocaties?

Bent u gebaat bij opnames in het weekend of de avonduren, geef het ons aan. Wij zullen hier dan binnen de planning gehoor aan geven indien toepasbaar. Hetzelfde geldt voor eventueel filmen op meerdere locaties. Mocht er op een tweede of derde locatie gefilmd moeten worden, dan zullen we de extrakosten aan u doorberekenen. Graag vernemen wij dit in een vroeg stadium zodat we makkelijker kunnen schakelen.

Hoe werkt de opnamedag?

Wanneer het script door u is goedgekeurd, zullen we deze naar beeld vertalen op de afgesproken datum van opname. Op deze opnamedag zult u maximaal 4 personen over de vloer krijgen. Maakt u zich geen zorgen om lunch, eten en drinken. Een kopje koffie waarderen wij ten zeerste, maar dat volstaat dan ook!

Wat gebeurt er met mijn item na de uitzending?

Wanneer wij uw item hebben gemonteerd, zullen wij u deze doen toekomen middels de mail met We-Transfer u mag deze 1 maal aanpassen daar waar u dat nodig acht. De aanpassing moeten echter wel in zijn geheel worden gecommuniceerd. De tweede versie, waarin uw aanpassing is verwerkt, zal dan ook de definitieve versie moeten zijn.

Propositie

Word zichtbaar in het SBS6-programma Alles Over Wonen en inspireer kijkers met uw passie of bedrijf. Boost de brand awareness rondom uw merk of organisatie middels een eigen reportage binnen het tv-programma. Met een gemiddelde reportageduur van circa 3 minuten speelt u perfect in op de spanningsboog van televisie- en online-kijkers.

Wanneer u ervoor kiest gebruik te maken van een logoprojectie, zal tijdens de uitzending uw bedrijfslogo beeld breed worden geprojecteerd, waarbij de voice-over benoemt dat het programma mede mogelijk wordt gemaakt door uw organisatie. Dit is een call-to-action, die geprikkelde kijkers stimuleert uw bedrijf direct te verkennen.

De duur van de reportage, oftewel uw item, kan in overleg worden bepaald. Naast eenmalige exposure in het programma, biedt een structurele samenwerking bijzondere voordelen. Onze vaste partners die wekelijks zichtbaar zijn in het programma, zijn van dit succes het levende en ondernemende bewijs. Afgezien van de prognose van 100.000 tot 150.000 kijkers per weekend, levert STIMS Media een professionele video aan die uitstekend voor eigen marketing- en communicatiedoelstellingen kan worden ingezet. Uiteraard voorzien wij u graag van een deskundig media-advies, om de video strategisch online in te zetten voor een optimale conversie.

Brand awareness

Call- to-action

Een professionele video voor eigen marketingdoeleinden

Bel met onze Programma Managers

Wilt u als bedrijf participeren in Alles Over Wonen? Bel ons gerust of vul het contactformulier in voor een vrijblijvend gesprek!

070 792 00 02