a
Wekelijks krijgt de kijker tips en zal het programma de kijker op een informatieve manier helpen met mogelijke vraagstukken over alles wat met Wonen te maken heeft. Van aankoop tot aan inrichting. Ook zal er wekelijks een bepaald thema worden behandeld en zal het duo presentatoren verschillende items binnen dit thema behandelen en bezoeken.

Elke zondag om 15.30 uur bij SBS6! Herhaling elke zaterdag om 15.00 uur.

5 tips voor een groter ogende ruimte

Alles Over Wonen / Geen categorie  / 5 tips voor een groter ogende ruimte

5 tips voor een groter ogende ruimte

Kleine woonruimte? Door middel van deze tips lijkt jouw kamer binnen een mum van tijd een stuk groter!

Tip 1: Veel licht
Als jij jouw woonkamer een stuk groter wilt laten lijken dan deze daadwerkelijk is, maak dan gebruik van de middelen die je hebt. Zonlicht is gratis! Dus hang geen zware gordijnen op, maar laat het zonlicht naar binnen stromen en zodra jouw kamer zich in het zonlicht baadt, lijkt hij al meteen een stuk groter!

Tip 2: Meer licht!
Hoe lichter, hoe beter. Maak nog meer gebruik van licht, door bijvoorbeeld de muren te behangen met een lichte kleur. Hierdoor wordt het zonlicht extra weerkaatst en licht + meer licht = veel licht!

Tip 3: Niet te veel spullen
Wil je jouw ruimte groter laten lijken, maar niet zo’n fan van lichte kleuren? Zorg er dan voor dat er zo veel mogelijk van de vloer te zien is. Denk hierbij aan: weinig overbodige meubels, of meubels op pootjes. Ook door bijvoorbeeld wandlampen te gebruiken in plaats van stalampen, bespaar je weer een beetje ruimte.

Tip 4: Geen hanglampen!
Hanglampen komen op je af, net als donkere kleuren. Hierdoor lijkt de ruimte gelijk een stuk kleiner omdat het plafond lager lijkt. Om dit te voorkomen kun je het beste gebruik maken van plafondlampen of wandlampen.

Tip 5: Veel spiegels
Door het plaatsen van grote spiegels die de volledige of een deel van de wand bedekken, kun je al snel de indruk wekken dat de ruimte groter is dan deze daadwerkelijk is. Vooral met spiegels die van de grond tot het plafond reiken, kun je deze illusie supergoed wekken!

Mist er nog een tip? Laat het ons weten!

No Comments
Post a Comment